Ögoncrème

(2 kundrecensioner)

150,00 kr

Vårdande ögon crème för den känsliga huden kring ögonen. Ger näring och skyddar mot uttorkning och för tidig rynkbildning.

Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Vårdande ögon crème för den känsliga huden kring ögonen. Ger näring och skyddar mot uttorkning och för tidig rynkbildning.

  • Macadamiolja är rik på palmitolsyran, en enkelomättad fettsyra som finns naturligt i huden, den är viktig för att behålla hudens vitalitet. men med åldern så minskar palmitolsyran i huden. Macadamiolja passar därför bra att använda för att sakta ner hudens åldrande. oljans egenskaper gör den utmärkt för torr och åldrande hud, men också som hårolja för tort och skört hår. vid cirkulations problem är den även lämplig som massageolja.
  • Aprikoskärnolja ger huden en stor mängd A- och E-vitamin, den tillför huden näring och regenererar den. de essentiella fettsyrorna omega 6 och omega 9 tränger lätt ner i huden där de mjukgör och bevarar fukt och stärker hudens naturliga skydds barriär. Aprikoskärnoljan arbetar för att mjukgöra huden och det medför en bättre elasticitet samtidigt som rynkor och fina linjer minskas. oljan är därför idealisk för en mogen hud med ålderstecken.
  • Bivax  är en fantastisk all-round mjukgörare, den skyddar och lugnar huden, lindrar narig hud, den har naturligt antibakteriella egenskaper. Bivax innehåller A-vitamin vilket är en viktig ingrediens i anti age-produkter, A-vitamin främjar kollagenproduktionen och gör huden spänstig och slät.
  • Rosenolja ämnena i oljan gör att huden lättare håller sig återfuktad. Dess egenskaper kan lugna irriterad hud.

 

Innehåller: Macadami olja, aprikoskärnolja, bivax och rosenolja

Ytterligare information

Vikt 0,063 kg
Dimensioner 5 × 4 × 4 cm

2 recensioner av Ögoncrème

  1. Ulla

    Ögon cremen använder jag undrar natten under ögonen, är dryg och den luktar underbart.

  2. Anneli

    Älskar denna ögon crem, dryg och lätt att använda.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *