Ansiktsolja morot

(3 kundrecensioner)

250,00 kr

En exklusiv fuktighetsbevarande anti-ageolja för ansiktet med doft av ros. Med karotin vilken ger lyster, näring och en vacker gyllene ton till huden. Morotsoljan är mycket dryg ta 3-4 droppar till hela ansiktet. huden ska inte bli fet efter insmörjande.

 

Kategori: Etikett:

Beskrivning

En exklusiv fuktighets bevarande anti-age olja för ansiktet med doft av aprikos. Med karotin vilken ger lyster, näring och en vacker gyllene ton till huden. Morots oljan är mycket dryg ta 3-4 droppar till hela ansiktet. huden ska inte bli fet efter insmörjande. Endast naturliga ingredienser, tillverkade för hand.

  • Avokadoolja en återfuktande och mjukgörande olja som återfuktar huden på djupet. Den skyddar huden från UV-strålning vilket beror på att avokadooljan har en hög andel enkelomättade fetter som ger huden en skyddande hinna. Avokadooljan innehåller naturligt E-vitamin. avokadooljan har egenskaper som är fuktighetsbevarande och ökar hudens kollagenproduktion.
  • Macadamiolja är rik på palmitolsyran, en enkelomättad fettsyra som finns naturligt i huden, den är viktig för att behålla hudens vitalitet. men med åldern så minskar palmitolsyran i huden. Macadamiolja passar därför bra att använda för att sakta ner hudens åldrande. oljans egenskaper gör den utmärkt för torr och åldrande hud, men också som hårolja för tort och skört hår. vid cirkulations problem är den även lämplig som massageolja.
  • Tistelolja förser huden med fuktighet, den gör huden mjuk även när den är grov. Den bildar en skyddsbarriär på huden som förebygger förlust av fukt i de djupare lagren. Oljan är rik på linolsyra (omega6) den har också en hög andel av olje- och palmitinsyra. den innehåller både E-vitamin och vitamin K.
  • Nyponfröolja gör underverk för din hudton, tränger djupt ner i huden och återfuktar utan att lämna feta rester vilket gör att den passar alla hudtyper. Innehåller tretinoin vilket kan användas vid behandling av hyperpigmentering då den hjälper till att göra huden ljusare genom att minska melanin halten i huden när den används i flera månader under en period. Oljan är rik på C-vitamin vilken också har effekten att reducera hyperpigmentering genom att minska melanin som huden producerar. Både C-vitamin och Tretinoin exfolierar naturligt huden, det gör de genom att uppmuntra hudcellerna att förnya sig. resultatet blir en ljusare effekt och huden strålar. men även acne och ärr påverkas och blir mindre synliga. Den har också anti-age egenskaper den ökar produktionen av kollagen. den är full av essentiella fettsyror som bekämpar fina linjer och rynkor när den återställer hudens elasticitet.  Nyponfröolja är lika fantastisk till håret som till huden.
  • Morotsextrakt innehåller provitamin A som a-.B-och y- karoten och lykopen. Dessa är växtämnen, kroppen ombildar dessa växtämnen till A-vitamin som skyddar huden mot skador orsakade av solljus och skyddar därigenom mot åldrande eftersom solljus skadar huden och åldrar den.
  • E-vitamin skyddar våra vävnader genom att förhindra att de fleromättade fettsyrorna som bygger upp membran bryts ner. På så sätt hjälper och stärker den hudens motståndskraft och förebygger rynkor, minskar ärrbildning.
  • Apricot symphony natur parfym

Ingredienser:  Avokadoolja, Macadamiolja, tistelolja, nyponfröolja, morots extrakt, karotin, E-vitamin och naturparfym Apricot symphony

30 ml flaska

Kundrecension:

Ytterligare information

Vikt 0,140 kg
Dimensioner 4 × 3 × 12 cm

3 recensioner av Ansiktsolja morot

  1. Pernilla

    Denna morotsolja är så bra! Och den är otroligt dryg, 2-3 droppar räcker gott och väl för att smörja in hela ansiktet.

  2. Lii

    Älskar hur den går in i huden, tar 3droppar på morgonen och känner mig så härligt nöjd hela dagen. Det är en keeper 🤗

  3. Gunilla Keim Lindström

    Underbar produkt,morotsoljan, går in i huden och har gett resultat så att mitt problem med rosacea försvinner! Är förtjust!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *