Ansiktsolja Gurkört

(3 kundrecensioner)

250,00 kr

Denna härliga vitaminolja ger ansiktet en kick av essentiella fettsyror. Den livar upp den tröttaste vinterhuden och balanserar torra hudpartier.

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Denna härliga vitamin olja ger ansiktet en kick av essentiella fettsyror. Den livar upp den tröttaste vinterhuden och balanserar torra hudpartier.

  • Avokadoolja en återfuktande och mjukgörande olja som återfuktar huden på djupet. Den skyddar huden från UV-strålning vilket beror på att avokadooljan har en hög andel enkelomättade fetter som ger huden en skyddande hinna. Avokadooljan innehåller naturligt E-vitamin. avokadooljan har egenskaper som är fuktighetsbevarande och ökar hudens kollagenproduktion.
  • Tistelolja förser huden med fuktighet, den gör huden mjuk även när den är grov. Den bildar en skyddsbarriär på huden som förebygger förlust av fukt i de djupare lagren. Oljan är rik på linolsyra (omega6) den har också en hög andel av olje- och palmitinsyra. den innehåller både E-vitamin och vitamin K.
  • Hampfröolja bidrar till att balansera hudens talgproduktion, vilket hjälper till att motverka finnar och acne. Hampfröoljans omega 3 och omega 6 fettsyror hjälper att återfukta huden och den lindrar också rodnad och hudirritation som acne orsakar.
  • Gurkörtsolja innehåller GLA (essentiell fettsyra) den har stor betydelse för överhudens normala funktion, därför måste den tillföras. brist på essentiella fettsyror försämrar hudens förmåga att bevara fukt och smidighet.
  • Morotsextrakt innehåller provitamin A som a-.B-och y- karoten och lykopen. Dessa är växtämnen, kroppen ombildar dessa växtämnen till A-vitamin som skyddar huden mot skador orsakade av solljus och skyddar därigenom mot åldrande eftersom solljus skadar huden och åldrar den.
  • E-vitamin skyddar våra vävnader genom att förhindra att de fleromättade fettsyrorna som bygger upp membran bryts ner. På så sätt hjälper och stärker den hudens motståndskraft och förebygger rynkor, minskar ärrbildning.

Innehåll: Avocado-, tistel-, hampfrö-,gurkörtsolja, E- vitamin och morotsextrakt.

30 ml flaska

Ytterligare information

Vikt 0,140 kg
Dimensioner 4 × 3 × 12 cm

3 recensioner av Ansiktsolja Gurkört

  1. Anneli

    Jag bara måste slå ett slag för denna sköna ansiktsolja. Den har gjort min kvällsrutin så mycket enklare, efter ansikstvätt och tandborstningen, så några droppar av denna olja som går in så fort! Kan jag lägga mig och sova gott, och vakna med underbart mjuk och skön hy 🫶
    Kan varmt rekommenderas.

  2. Anneli

    Glömde säga att den går alldeles utmärkt att använda även på dagen, men jag har lyxat till det med denna på kvällen.🫶

  3. Nicola Foleher

    I have just used this oil as part of my evening routine alongside facial cupping and I love it. The oil has a luxurious texture, smells green and good for you and my skin looks and feels amazing ! Highly recommend !

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *